Over ons

Over ons
Ons verloskundig team bestaat uit :
 
 
Adelind van den Bouwhuijsen
Ik ben sinds juli 1998 werkzaam in het land van Maas en Waal. Ik heb de opleiding tot verloskundige gevolgd in Rotterdam.
Mijn passie ligt óók bij borstvoeding en sinds 2013 ben ik tevens lactatiekundige.
Naast mijn werk ben ik graag thuis als moeder van maar liefst 3 dochters en 1 zoon.
Ik woon met man en kinderen in Wamel.
Janneke Croonen
Ik heb de opleiding tot verloskundige gevolgd in Kerkrade en ben in 2002 afgestudeerd. Na mijn afstuderen heb ik in verschillende praktijken waargenomen en zo ook in Druten.
Deze samenwerking beviel zo goed dat ik in februari 2004 ben geassocieerd in de maatschap.
Tevens werk ik als echoscopiste in het Verloskundig Centrum Nijmegen. (VCN)
Ik woon samen met mijn man, dochter Elsje en zoon Wimke in Afferden.
 
 

Tineke Eijkenboom
Deze praktijk is gestart in 1985 en mijn start was in augustus 1986. 
Inmiddels vele jaren later ligt mijn hart nog altijd bij de verloskunde, een veelzijdig vak en enorm in beweging.
Ook ik ben werkzaam in het Verloskundig Centrum Nijmegen ( VCN).
Samen met mijn partner woon ik in Puiflijk 

 

Paulien Verhoeven
Ik ben sinds juli 1998 werkzaam in deze praktijk. Naast het werken in deze praktijk kun je mij ook één dag in de week tegenkomen als verloskundig-echoscopiste in het VCN. Ik woon in Afferden samen met mijn man en twee dochters.
 
 

Manouk de Valk, vast waarneemster.
Mijn naam is Manouk de Valk en ik woon in Puiflijk. Al jaren droomde ik ervan om verloskundige te worden. Na het volgen van de opleiding Verloskunde op de Academie Verloskunde in Maastricht kan ik sinds juli 2015 mijn droom waarmaken.. werken als verloskundige! Dat ik nu mijn vak mag uitoefenen in de regio waar ik zelf ben geboren en getogen vind ik fantastisch. Wat ik zo mooi vind aan het beroep is de persoonlijke begeleiding van jou en je partner tijdens de zwangerschap, bevalling en natuurlijk het kraambed. Bovendien is geen dag hetzelfde en dat maakt het zo leuk en afwisselend. Ik kijk er naar uit om jullie te mogen begeleiden in deze bijzondere periode!


 

 

Silvia van Kempen, praktijkassistente
Sinds ik mijn verpleegkunde-opleiding in1990 heb afgerond, ben ik werkzaam geweest in de zorg, maar ook in administratieve functies. In deze praktijk zal  ik je aan de balie  en telefonisch te woord staan.
Uiteraard voor praktische zaken als het maken van afspraken maar ook om naar je te luisteren als je misschien eens ongerust bent en -in overleg met de verloskundige- je hiermee te helpen.
Ik woon met mijn man en 2 volwassen kinderen in Puiflijk