Over ons

Over ons
Ons verloskundig team bestaat uit :
 
 
Adelind van den Bouwhuijsen
Ik ben sinds juli 1998 werkzaam in het land van Maas en Waal. Ik heb de opleiding tot verloskundige gevolgd in Rotterdam.
Mijn passie ligt óók bij borstvoeding en sinds 2013 ben ik tevens lactatiekundige.
Naast mijn werk ben ik graag thuis als moeder van maar liefst 3 dochters en 1 zoon.
Ik woon met man en kinderen in Wamel.
Janneke Croonen
Ik heb de opleiding tot verloskundige gevolgd in Kerkrade en ben in 2002 afgestudeerd. Na mijn afstuderen heb ik in verschillende praktijken waargenomen en zo ook in Druten. Deze samenwerking beviel zo goed dat ik in februari 2004 ben geassocieerd in de maatschap. Tevens werk ik als echoscopiste in het Verloskundig Centrum Nijmegen. (VCN)
Ik woon samen met mijn man, dochter Elsje en zoon Wimke in Altforst.
 
 
Tineke Eijkenboom
Deze praktijk is gestart in de gemeente Beuningen en in de gemeente Druten in december 1985.
Mijn start was in augustus 1986. In 1989 werd het werkgebied de gemeente Beuningen, gemeente Druten en de gemeente West Maas en Waal. Gezien de werkdruk is in 1991 besloten de praktijk in tweeën te splitsen. Ik ben blijven werken in de gemeente Druten en gemeente West Maas en Waal. Eén dag per week ben ik werkzaam als echoscopiste in het VCN. Ik woon samen met mijn partner in Puiflijk.
Paulien Verhoeven
Ik ben sinds juli 1998 werkzaam in deze praktijk. Naast het werken in deze praktijk kun je mij ook één dag in de week tegenkomen als verloskundig-echoscopiste in het VCN. Ik woon in Druten samen met mijn man en twee dochters.
 

 

 

.Ashley Geurts, waarneemster.

Al van jongs af aan wilde ik verloskundige worden. Ik heb eerst de opleiding tot dokterassistente gevolgd en afgerond en ben daarna mijn droom achterna gegaan. Ik ben gaan studeren aan de Academie Verloskunde te Maastricht en heb begin 2015 mijn diploma in ontvangst genomen. Na mijn afstuderen ben ik gelijk gaan werken in Druten en in West Maas en Waal. Zelf woon ik in Deest.
Ik kijk ernaar uit om jullie te begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. 

  

 

 

 

 

 Ingrid Huisman, praktijkassistente

Na enige jaren als verpleegkundige werkzaam geweest te zijn op de longafdeling in het CWZ en voor m'n opgroeiende kinderen te hebben gezorgd ben ik nu werkzaam als praktijkassistente. Aan de balie en aan de telefoon zul je mij treffen. Ik woon met man en 3 kinderen in Druten.